Stem je mee?

Wie stemt er mee op ons project?

De PLUTOMOBIEL al voorbij zien fietsen? Als hem ziet vergeet je hem niet! Dankzij de burgerbegroting van vorig jaar konden we een bakfiets maken die rond pleintjes fietst in Antwerpen om daar aan kunsteducatie te doen met de kinderen. Kunst met een kleine k, planeten van kouwgom, theater met een blikopener met 2 ogen, improviseren met wereldse instrumenten, … Dit eerste jaar was fantastisch! “Wanneer komen jullie terug? ,” was de vraag die we steevast kregen bij het afscheid van elk pleintje. We willen graag nog meer kinderen bereiken, workshops geven met veel nieuwe thema’s, maar ook vooral de PLUTOMOBIEL een bakfiets laten zijn waar kinderen zelf op ontdekking in kunnen gaan, met koffers vol activiteiten en waar een wereld opengaat zonder dat kinderen deelnemen aan de workshop zelf!

dscf1429dscf1419logo burgerbegroting

Stemmen kan op zondag 16 oktober om 16u in de Kavka. Aanmelden kan hier

LET OP: aanmelden verplicht, en stemmen kan enkel als je in het district Antwerpen woont!

Geef een reactie