Lekker wonen

Swingend album voor kinderen

De één woont in een huis, de ander in een tent, soms huis je in een taal, een geur of een familiegerecht, met een huisdier of bij een vriend. De speelse woongedichten van Bette Westera doen je thuiskomen in verhaal en gezelligheid, maar haken ook liefdevol in op woonsituaties die voor kinderen niet altijd evident zijn, zoals dakloosheid of wonen bij gescheiden ouders. Mirjam de Wit weet de sfeer van de gedichten treffend muzikaal te vertalen in een welgekozen mix van jazz, klassiek en oosterse klanken. Een heerlijk instrumentaal ensemble en expressieve zangers doen haar muziek glanzen. Lay back and enjoy, dit luisterboek doet je lekker wonen, waar je maar wil.

Ideaal om met kinderen te filosoferen over het begrip thuis. Of om de liedjes gewoon samen te zingen. Wist je trouwens dat vieze liedjes schoon worden als je ze onder water zingt? Probeer het maar eens uit!

  • Uitgave: EP albumhoes met daarin een boekje met alle teksten en kleurenillustraties, gedrukt in riso (een charmante en krachtige druktechniek). De muziek is te downloaden via een QR-code in het boek.
  • €20 + eventuele verzendkosten voor fysieke album
  • €12 voor digitale album, te bestellen op bandcamp

Optredens en workshops

Wij ontmoeten jullie graag in het echt om samen muziek te maken! Dat kan op de volgende momenten:

  • 9 april 2024 workshop in de bibliotheek van Westerlo, van 14 tot 15u30
  • 21 april 2024 concerten in Museum Vleeshuis, om 11u en 14u

Interesse in een concert of workshop? Kijk dan hier voor meer informatie of stuur een mail naar info@plutovzw.be bij vragen.