Het International Cargo Bike Festival

Op het Honigcomplex, waar vroeger de Honig maizena en pudding werd gemaakt, vond het International Cargo Bike Festival plaats. Daar moesten we bij zijn!

foto Peter de Wit, Waalre NL – 2017

We gaven ons op en werden zelfs geselecteerd om een Engelstalige presentatie te geven: Art education on a bike, waarin we ons concept uitlegden aan een breed internationaal publiek. Het was fijn om te merken dat de mensen heel geinteresseerd waren en ook achteraf een kijkje kwamen nemen bij onze fiets.

foto Peter de Wit, Waalre NL – 2017

Daarnaast verkochten we workshops in een doosje: een nieuw concept waarin we de bakfiets als popupshop gebruiken om kunsteducatieve pakketjes te verkopen.

foto’s Peter de Wit, Waalre NL – 2017

 

Het internationaal karakter beviel ons zeer, hopelijk kunnen we de contacten aanhouden. Wij kwamen in elk geval geinspireerd terug en trappelen om onze nieuwe plannen uit te werken. Wordt vervolgd dus…

Geef een reactie