Raya reist mee

In een klein vreemd dorp woont Raya, het meisje met de groene haren. Zij is de laatste overlevende van de groenharigen. Alle wegwijzers in het dorp zijn geschreven in een taal die Raya niet begrijpt. Raya wil op zoek naar haar ouders, die ooit verbannen zijn uit het dorp. Niemand weet waarom. Of niemand zegt waarom…

Raya is een theatervoorstelling van De Maan en Moussem Nomadisch Kunstencentrum. De Plutomobiel geeft een workshop voor kinderen gebaseerd op de voorstelling. We gaan cartoontekenen, zelf poppen maken en een kleine voorstelling maken. Speel je mee? Workshops zijn gratis, inschrijven is niet nodig.

Data:

  • 18 oktober 14u-15u30 voor 8+, Habbekrats Prekersstraat 14, 2000 Antwerpen
  • 18 oktober 15u30-17u voor 11+, Habbekrats Prekersstraat 14, 2000 Antwerpen
  • 25 oktober 14u-15u30 voor 8+, Twee Netenplein Dam (tussen de blokken)
  • 25 oktober 14u-15u30 voor 8+, Twee Netenplein Dam (tussen de blokken)

Meer informatie over de voorstelling: https://www.hetpaleis.be/…/beeldsmederij_DE_MAAN_Mouss…/RAYA

Geef een reactie